Individuele Puppy Lessen

Almere Hond helpt je bij de opvoeding en socialisatie van je pup door middel van Puppy Lessen bij je thuis of op locatie bij jou in de buurt. Ze zijn bedoeld voor honden tussen de 7 en 25 weken oud.

De Puppy Lessen van Almere Hond zijn speciaal afgestemd op jouw situatie en de doelen en verwachtingen die jij hebt voor je eigen hond.

Een Puppy Lessen koop je per les of met een strippenkaart van 5 lessen. Een les duurt 45 minuten. De les wordt onderbroken met een of meerdere korte pauzes afhankelijk van de concentratieboog en de mogelijkheden van je hond.

Individuele Puppyles:                40 euro
Strippenkaart 5 x 45 min;        180 euro

Woon je buiten Almere dan wordt de reistijd berekend à 35 cent per minuut voor zowel de heen- als de terugreis.

Groep of individueel?

Of je kiest voor individuele lessen of voor groepslessen is heel persoonlijk.

Een individuele les kan bij je thuis plaats vinden, in je eigen omgeving, de plek waar je hond ook het meeste zal zijn tijdens zijn leven. De basis van zijn bestaan. Er kan tijdens de individuele extra aandacht besteed kan worden aan dingen die in en om het huis spelen. Je gezin en je kinderen kunnen betrokken worden. De lessen kunnen naar eigen behoefte worden ingevuld.

Tijdens groepslessen ligt de nadruk op de opvoeding, de socialisatie en de gehoorzaamheid van de pup. Je hond kan contact maken met groepsgenoten en maakt een goede start met socialisatie op soortgenoten en mensen. Tijdens de groepslessen is er meer afleiding dan thuis, waardoor je pup leert omgaan met meerdere prikkels. Natuurlijk leer je in een groep ook van ervaringen van medecursisten en je (hond) maakt misschien wel vriendschappen voor het leven. Almere Hond geeft op dit moment geen groepslessen voor pups.

Aanmelden Individuele Puppy Lessen

    Het geslacht van je hond:

    Ik meld me aan voor: