GRATIS K9 Club Winterwandeling 7k

Wanneer:
5 januari 2020 @ 09:30 – 12:00
2020-01-05T09:30:00+01:00
2020-01-05T12:00:00+01:00
Waar:
Boathouse Almere
Noorderplassenweg 150
Almere
Kosten:
Gratis
Contact:
Annemarie de Haan

Aan de wandel met de hond. Aangelijnd of los (waar mogelijk). Ongeveer 8 km.

Wat: Wandeling met hond
Waar: Boathouse, Almere
Tijd: 9:30 – 12:00
Hoe ver: circa 7  km
Parkeren: Boathouse, Almere (Noorderplassenweg 150)
Kosten: geen
Door: K9 Club Almere

We gaan weer wandelen! Een winterse wandeling door ons mooie Almere. We hopen op goed en droog weer.

Honden gaan aangelijnd mee. Op de stukken waar het toegestaan is mogen ze los lopen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hond. De wandeling is niet geschikt voor angstige en agressieve honden.

Waar:
Boathouse Almere. We verzamelen op de parkeerplaats van de Boathouse.

Wat neem je mee:

  • Draag kleding die vies mag worden. Bij het wandelen in met honden kunnen je kleren vies worden, nat van de regen of zwemmen.
  • Een gewone lijn. Geen flexies of uitlooplijnen. De hond draagt en halsband of tuig. Geen slipkettingen, pinnenbanden of pijnlijke antitrektuigen. Je mag je hond vastmaken aan een joggingbelt.
  • Eventueel wat voertjes om je hond mee te lokken en te belonen.
  • Wat water voor jezelf en indien nodig voor je hond.
  • Alles wat je nodig hebt om weer prettig terug te rijden naar huis: een handdoek, een badjas, droge kleding, droge schoenen en sokken etc.

Wat kost het?
Niets. K9 Club Almere is de promotieclub van Almere Hond en organiseert gratis evenementen. De club promoot sociale sportieve activiteiten met honden. Honden varen wel bij lichamelijk activiteiten, lekker buiten zijn en samen dingen ondernemen doen met de baas. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de bazen.  Ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol bij de activiteiten van de K9 Club. Hondeneigenaren vinden elkaar, delen in hun passie en verbinden met elkaar en hun honden. Honden krijgen de gelegenheid om nieuwe vriendschappen op te doen en hun sociale vaardigheden te verbeteren.
De K9 Club promoot de kynologische onderneming Almere Hond. Kijk voor meer informatie bij het aanbod gedrag, op de website.

Aanmelden
Zet jezelf op aanwezig in het facebook-evenement. Heb je geen facebook, dan kun je gewoon komen zonder jezelf op te geven.

De Algemene Voorwaarden
Lees de Algemene voorwaarden van Almere Hond en De K9 Club Almere. Denk erom dat Almere Hond nooit verantwoordelijk voor is blessures, overbelasting of andere schade opgedaan tijdens de activiteiten aan zowel mens, hond en / of omgeving. Zorg dat je hond WA verzekerd is en ken je eigen grenzen.

Facebook
Voor meer informatie kun je kijken op de facebookpagina. Om op de hoogte te blijven van georganiseerde evenementen kun je lid worden van de facebookgroep. Allebei te vinden onder de clubnaam K9 Club Almere.

Volg en like