GLBZ: Gewoon Lekker Bezig Zijn!

GLBZ!: Gewoon lekker bezig zijn! Samen met je hond leuke dingen doen, plezier hebben, samen zijn en spelenderwijs ook leren. Niet in een groep, maar jij alleen met je hond, bij jou in de tuin of een plekje bij jou in de buurt.

GLBZ! kan samengesteld worden op de voorkeuren van jouw hond en de doelen die je samen met hem wilt bereiken. Een mix van behendigheid, clickerfun, speuren, zoekspelletjes, impulscontrole, actief wandelen, hersenwerkjes, sport en spel oefeningen, balans en coördinatie, gehoorzaamheid, noem maar op!

Actieve oefeningen

GLBZ! kan gegeven worden op een locatie van jouw keuze. Bij je thuis, in je tuin, in het park, op een veldje bij jou in de buurt. Maar natuurlijk ook gewoon in je woonkamer. Een les duurt 45 minuten.

GLBZ! Omdat baas en hond samen plezier willen hebben!

GLBZ! oefeningen en spelletjes zijn niet alleen leuk, ze hebben ook nog nut! Samenwerking, aandacht en vertrouwen staan centraal tijdens deze fun-lessen. Je leert je hond beter kennen en leert zijn lichaamstaal begrijpen. Je hond raakt beter op je ingespeeld en gaat ook jou beter begrijpen!

Bosbehendigheid

GLZB! wordt afgestemd op jou en je hond. Het is daarmee geschikt voor alle soorten mensen en honden, van alle leeftijden en alle rassen. GLZB! kan gemakkelijk aangepast worden zodat het geschikt is voor de senior hond.

GLZB! is ook voor honden met gedragsmoeilijkheden een goede optie. Kun je door het gedrag van je hond niet terecht bij een groepscursus of hondenschool? Houden medecursisten onvoldoende rekening met de persoonlijke ruimte van je hond? Door te kiezen voor individueel bezig zijn met GLZB! vallen al deze nadelen weg. Zelfs als je hond moeite heeft met onbekende mensen (zoals de instructeur) zijn jullie welkom bij GLZB! bij Almere Hond.

Snuffel- en denkwerk

GBLZ! Samenwerking en plezier, daar draait het om!

GLBZ! losse les (45 min) : 40,00 euro
GLBZ! strippenkaart 5 lessen : 180,00 euro

Woon je buiten Almere dan wordt de reistijd berekend à 35 cent per minuut voor zowel de heen- als de terugreis.

Apekooiparcours

De term GLBZ! is ooit bedacht door Judith Lissenberg. Zij is journalist/tekstschrijver, oud-hoofdredacteur van het tijdschrift Hondenleven en medewerker van het tijdschrift Onze Hond. Ze is bekend van haar creatieve manier van trainen en leuke workshops, die altijd in het kader staan van GLBZ: Gewoon Lekker Bezig Zijn met je hond! 

Aanmelden GLBZ!

    Het geslacht van je hond:

    Ik meld me aan voor: