Hoopers Individueel

Almere Hond biedt nu de mogelijkheid tot individuele lessen Hoopers voor honden die niet goed (onaangelijnd) in groepen kunnen werken. De les duurt 15 min. Er is een mogelijkheid om twee lessen achter elkaar te boeken of met een kwartier pauze ertussen. In dat kwartier lest dan een andere hond. Zo kun je optimaal gebruik maken van de lestijd en krijgt je hond tussendoor voldoende rust.

Hoopers werd in Amerika ontwikkeld als hondensport voor honden die niet mee kunnen doen aan Behendigheid / Agility vanwege de lichamelijke belasting. Hoopers is een Agility-variant die veel minder belasting geeft op het lichaam en daarom geschikt voor jong en oud, en alle formaten honden. Hoopers is inmiddels een leuke, nieuwe, volwaardig opzichzelfstaande hondensport, waarbij je een parcours loopt bestaande uit hoopers (poortjes), tunnels en tonnen. 

Datum: zondag 4, 11 en 18 augustus
Tijd: 9:30 tot 11:00 (boeken per kwartier)
Locatie: Dierenasiel Almere
Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere 
Kosten: 12,50 euro per les van 15 min
Instructeurs: Annemarie 

Bij deze training ben je individueel aan het werk. Er zijn geen andere honden aanwezig op het veld. De training is daarom uitermate geschikt voor honden die angstig of agressief zijn naar andere honden, maar ook voor honden die snel geprikkeld of afgeleid zijn.

Inschrijven

  Geslacht van je hond:

  Ik geef me op voor de volgende lesmomenten:
  (meerdere antwoorden mogelijk)

   zondag 18 augustus 09:30-09:45zondag 18 augustus 09:45-10:00

  Eventuele opmerkingen / aanvullingen