Workshop Dog Tricks

In samenwerking met Hondenschool Fellows in Eemnes organiseert Almere Hond de Workshop Dog Tricks.

Chantal van Hondenschool Fellows heeft als belangrijkste speerpunten het versterken van de relatie tussen baas en hond door middel van oefening en spel.

Bij hondenschool Fellows staat wederzijds begrip voor elkaar centraal.

Zoals gewoon bij Almere Hond is deze workshop ook geschikt voor honden die wat meer moeite hebben met andere honden en/of een grotere persoonlijke zone hebben. Er wordt op ruime afstand van elkaar gewerkt. De honden blijven aangelijnd. Honden met muilkorf zijn welkom. Max 5 deelnemende honden.

Datum: Dinsdag 27 augustus 2019
Tijd: 19:15 tot 20:15 uur
Locatie: Hondenschool Fellows Eemnes
Kosten: 25,00 euro
Instructeurs: Chantal en Annemarie 

In een workshop van een uur (met eventueel wat uitloop) leer je je hond allerlei leuke tricks en trucs. De bedoeling is om op een leuke manier tijd met elkaar door te brengen en de band tussen hond en eigenaar te versterken, waarbij jullie ondertussen je allerlei gave en grappige kunstjes leren.

Tijdens deze workshop komen tricks en trucs aan bod vanuit de dogdance wereld (wave tussen de benen, je been aantikken, voorpootjes kruisen, mooi zitten enz.) en gewoon trucjes die leuk zijn om aan te leren. (Doodspelen, bidden voor het eten, om een voorwerp cirkelen enz.)

Aanmelden

Geslacht van je hond:

Om een beeld te krijgen van de deelnemende honden willen we je vragen aan te kruisen wat van toepassing is:
(meerdere antwoorden mogelijk)

    Mijn hond heeft een grote persoonlijke zoneMijn hond is vaak bang voor andere hondenMijn hond kan uitvallen naar andere hondenMijn hond is sociaal naar andere honden