Aanbod Individueel

Almere Hond heeft een groot aanbod voor de individuele hond. Alle individuele trajecten kunnen binnen circa twee weken na aanmelding gestart worden en afspraken worden in overleg gemaakt. 

Activiteitencoach
Veel honden worden over- of ondergestimuleerd. Afstemmen op de behoeftes van je hond is moeilijk. De Activiteitencoach van Almere Hond helpt je met een activiteitenplan voor je hond, afgestemd op zijn energieniveau, raseigenschappen, karakter en jouw persoonlijke omstandigheden. (thuis)

Begeleiding Aanschaf en Raskeuze
Almere Hond begrijpt dat de aanschaf van een pup, of een herplaatser een weloverwogen keuze is en kan je hierover kundig adviseren. (thuis)

GLBZ: Gewoon Lekker Bezig Zijn
Gewoon lekker bezig zijn! Samen met je hond leuke dingen doen, plezier hebben, samen zijn en spelenderwijs ook leren onder begeleiding van Almere Hond. (thuis)

Hoopers Individueel
Almere Hond biedt de mogelijkheid tot individuele lessen Hoopers voor honden die niet goed (onaangelijnd) in groepen kunnen werken. (trainingsveld asiel)

Individuele Begeleiding
Individuele Begeleiding van Almere Hond is een begeleidingsmoment aan huis (in de wijk, het park, op locatie) van 45 minuten.

Individuele Gehoorzaamheidslessen 
Gehoorzaamheid is een belangrijk deel van de opvoeding van de hond. Een hond die gehoorzaam is, heeft vaak een betere band met zijn baas. De Individuele Gehoorzaamheidslessen bij Almere Hond worden gegeven in de eigen omgeving van de hond, bijvoorbeeld thuis of in het park.

Individuele Puppylessen
Almere Hond helpt je bij de opvoeding en socialisatie van je pup door middel van Puppy Lessen bij je thuis of op locatie bij jou in de buurt. Ze zijn bedoeld voor honden tussen de 7 en 25 weken oud.