Preventie Advies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw hond te bevorderen. Het bestaat uit een huis- of praktijkbezoek waarin je direct op maat gemaakt advies krijgt. Hieronder vindt je de onderwerpen waarvoor u een preventieadvies kunt afspreken. Heb je een ander specifiek advies nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Introductie nieuwe huisgenoot

Wil je een hond (of kat) erbij, dan is het verstandig om een goede match te maken en de nieuwe huisgenoot voorzichtig te introduceren. In dit preventieadvies krijg je tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Zindelijkheidtraining pup

Weet je niet goed hoe je je pup het beste zindelijk kunt maken? Of blijft je pup in huis plassen en vraag je je af wat je nog meer kunt doen? In dit preventieadvies krijg je praktische tips en adviezen om de zindelijkheid van je pup te bevorderen.

Kind en Hond

In dit preventieadvies krijg je tips hoe je je hond het beste kunt voorbereiden op de komst van een baby, of als er al een kind is hoe je je kind het beste met de hond kunt laten omgaan. Denk aan tips voor aaien en spelen, maar ook aan aanpassingen in huis.

Voorkomen vuurwerkangst

Heb je een gevoelige hond? Woont je pup bij een hond in huis die angstig is voor vuurwerk en wil je dit bij je pup voorkomen? In dit preventieadvies krijg je tips hoe je je hond zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de vuurwerkperiode om angst te voorkomen. 

Werkwijze en kosten

Het preventieadvies bestaat uit een huis- of praktijkbezoek van een uur waarin je direct een praktisch advies krijgt en je je vragen kunt bespreken. ​De kosten van een preventieadvies bedragen €65,00 incl. btw, excl. reiskosten (0,35 c/km vanaf Almere)

Aanmelden

Bel, SMS of Whatsapp Almere Hond op 06-51818144 
Email Almere Hond via info@almerehond.nl
Of gebruik het Contactformulier
en vraag om afspraak voor een preventief advies