Tinley Gedragstherapie

Almere Hond is sinds 2022 aangesloten bij Tinley Gedragstherapie; een organisatie van professionele gedragstherapeuten.

Tinley Gedragstherapie voor Dieren is al 23 jaar dé specialist in diergedrag. Met een team van meer dan 40 gedragstherapeuten beantwoorden we dagelijks vragen over (probleem)gedrag bij dieren en helpen we ongewenst gedrag te veranderen. Onze therapeuten zijn niet alleen deskundig maar ook begripvol; ze weten hoe moeilijk het kan zijn als een dier ongewenst gedrag vertoont. Duizenden eigenaren gingen je voor en zijn, tot volle tevredenheid, door onze gedragstherapeuten voorzien van professionele hulp. 

Professionalisering

De titel gedragstherapeut is niet beschermd, in principe kan iedereen zich zo noemen. Dat maakt het voor jou als klant niet makkelijk om te weten wanneer je met een deskundige gedragstherapeut van doen hebt. De bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren aangesloten therapeuten moeten aan een aantal eisen rondom opleiding, ervaring en nascholingen voldoen. Op deze wijze waarborgt Tinley Gedragstherapie voor Dieren de kwaliteit en professionaliteit van haar therapeuten.

Zoek je een kynologisch gedragstherapeut in je eigen regio, zoek dan op deze pagina naar de therapeut die hoort bij jouw postcodegebied.

Verzekering

Als je verzekerd bent bij dierverzekeraars Petplan, Reaal, Ohra, Inshared of de Hema, bent u bij Almere Hond en Tinley Gedragstherapie voor Dieren aan het juiste adres. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, wordt de gedragstherapie, geheel of gedeeltelijk, vergoed.

Aanbod

De Tinley-therapeuten hebben een gezamenlijke, eenduidige werkwijze en aanbod

Klik op de linken voor meer informatie over het aanbod.