Seizoenswandelingen (gratis)

De eerstvolgende seizoenswandeling is de Herfstwandeling. Aangelijnd of los (waar mogelijk). Ongeveer 8 km. Deze wandeling is gratis en alleen bedoeld voor sociale honden.

Wat: Wandeling met hond
Waar: Boathouse, Almere
Wanneer: vanwege corona nog even geen nieuwe wandeling gepland
Tijd: 9:30 – 12:00
Hoe ver: circa 7 km
Parkeren: Boathouse, Almere (Noorderplassenweg 150)
Kosten: geen

We gaan weer wandelen! Een herfstige wandeling door ons mooie Almere. We hopen op goed en droog weer!

Honden gaan aangelijnd mee. Op de stukken waar het toegestaan is mogen ze los lopen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hond. De wandeling is niet geschikt voor angstige en agressieve honden.

Waar:
Boathouse Almere. We verzamelen op de parkeerplaats van de Boathouse.

Wat neem je mee:

  • Draag kleding die vies mag worden. Bij het wandelen in met honden kunnen je kleren vies worden, nat van de regen of zwemmen.
  • Een gewone lijn. Geen flexies of uitlooplijnen. De hond draagt en halsband of tuig. Geen slipkettingen, pinnenbanden of pijnlijke antitrektuigen. Je mag je hond vastmaken aan een joggingbelt.
  • Eventueel wat voertjes om je hond mee te lokken en te belonen.
  • Wat water voor jezelf en indien nodig voor je hond.
  • Alles wat je nodig hebt om weer prettig terug te rijden naar huis: een handdoek, een badjas, droge kleding, droge schoenen en sokken etc.

Wat kost het?
Niets. Almere Hond organiseert deze wandelingen gratis. Waarom? Honden varen wel bij lichamelijk activiteiten, lekker buiten zijn en samen dingen ondernemen doen met de baas. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de bazen. Hondeneigenaren vinden elkaar, delen in hun passie en verbinden met elkaar en hun honden. Honden krijgen de gelegenheid om nieuwe vriendschappen op te doen en hun sociale vaardigheden te verbeteren.

Aanmelden
Zet jezelf op aanwezig in het facebook-evenement. Heb je geen facebook, dan kun je gewoon komen zonder jezelf op te geven.

De Algemene Voorwaarden
Lees de Algemene voorwaarden van Almere Hond. Denk erom dat Almere Hond nooit verantwoordelijk voor is blessures, overbelasting of andere schade opgedaan tijdens de activiteiten aan zowel mens, hond en / of omgeving. Zorg dat je hond WA verzekerd is en ken je eigen grenzen.